Annons

Annons

Per Rehnberg vd för Colosseum

Företaget driver kliniker i Norge, Danmark och Sverige. I Norge har man elva kliniker, i Sverige tio, och i Danmark tre. Colosseum startades på 1990-talet av den norske tandläkaren Gard Lauvsnes. Han äger fortfarande en liten del av bolaget, men huvudägare är riskkapitalbolaget IK investment partners. Det är enligt Per Rehnberg inte klart när han...

Företaget driver kliniker i Norge, Danmark och Sverige. I Norge har man elva kliniker, i Sverige tio, och i Danmark tre. Colosseum startades på 1990-talet av den norske tandläkaren Gard Lauvsnes. Han äger fortfarande en liten del av bolaget, men huvudägare är riskkapitalbolaget IK investment partners.
Det är enligt Per Rehnberg inte klart när han kommer att tillträda vd och koncernchefsjobbet. Troligen blir det inom det närmsta halvåret.
– Jag har trivts väldigt bra i Praktikertjänst. Det är ett fantastiskt bolag, men det är spännande och en stor utmaning att bli vd och koncernchef och få ta ett helhetsansvar för verksamheten i Colosseum, säger han.
Vilka satsningar Colosseum kommer att göra framöver vill han inte gå in på:
– Jag är fortfarande anställd i Praktikertjänst, så det får vi återkomma till.

Upptäck mer