Annons

Annons

Nils Oscarson till Nordnorge

Nils Oscarson, parodontolog och projektledare för Socialstyrelsens nationella riktlinjer för vuxentandvård, blir forskningschef i Nordnorge i slutet av januari. Han anställs av Troms fylke (län) som driver ett kompetenscentrum för specialisttandvård. Hans uppdrag blir att i samarbete med Universitetet i Tromsøs institution för klinisk odontologi skapa förutsättningar för patientnära forskning i Norges tre nordligaste fylken:...

Nils Oscarson, parodontolog och projektledare för Socialstyrelsens nationella riktlinjer för vuxentandvård, blir forskningschef i Nordnorge i slutet av januari.
Han anställs av Troms fylke (län) som driver ett kompetenscentrum för specialisttandvård. Hans uppdrag blir att i samarbete med Universitetet i Tromsøs institution för klinisk odontologi skapa förutsättningar för patientnära forskning i Norges tre nordligaste fylken: Finnmark, Troms och Nordland.
– Det är en utmaning att etablera och utveckla en sådan verksamhet. Det finns ett stort behov av patientnära forskning, säger Nils Oscarson.

Upptäck mer