Annons

Annons

Per Rehnberg vd för Colosseum

Per Rehnberg lämnar jobbet som chef för affärsområde tandvård inom Praktikertjänst. I stället bli han vd och koncernchef för det privata tandvårdsföretaget Colosseum Dental AS. Företaget driver kliniker i Norge, Danmark och Sverige. I Norge har man elva kliniker, i Sverige tio, och i Danmark tre. Colosseum startades på 1990-talet av den norske tandläkaren Gard...

Per Rehnberg lämnar jobbet som chef för affärsområde tandvård inom Praktikertjänst. I stället bli han vd och koncernchef för det privata tandvårdsföretaget Colosseum Dental AS.
Företaget driver kliniker i Norge, Danmark och Sverige. I Norge har man elva kliniker, i Sverige tio, och i Danmark tre. Colosseum startades på 1990-talet av den norske tandläkaren Gard Lauvsnes. Han äger fortfarande en liten del av bolaget, men huvudägare är riskkapitalbolaget IK investment partners.
Det är enligt Per Rehnberg inte klart när han kommer att tillträda vd och koncernchefsjobbet. Troligen blir det inom det närmsta halvåret.
– Jag har trivts väldigt bra i Praktikertjänst. Det är ett fantastiskt bolag, men det är spännande och en stor utmaning att bli vd och koncernchef och få ta ett helhetsansvar för verksamheten i Colosseum, säger han.

Upptäck mer