Annons

Annons

Privattandläkare får forskningsbidrag

Tord Berglundh, Anders Ekfeldt och Lars Rasmusson har fått forsknings- och utvecklingsbidrag ur en fond för Praktikertjänsts anställda. Anders Ekfeldt, professor i protetik i Oslo och deltidsspecialist i Göteborg, gör en uppföljningsstudie om behandling med käkbensförankrade broar på patienter med neurologiska funktionshinder. Tord Berglundh, professor i parodontologi i Göteborg, gör kliniska och experimentella studier om...

Tord Berglundh, Anders Ekfeldt och Lars Rasmusson har fått forsknings- och utvecklingsbidrag ur en fond för Praktikertjänsts anställda.
Anders Ekfeldt, professor i protetik i Oslo och deltidsspecialist i Göteborg, gör en uppföljningsstudie om behandling med käkbensförankrade broar på patienter med neurologiska funktionshinder.
Tord Berglundh, professor i parodontologi i Göteborg, gör kliniska och experimentella studier om parodontit och periimplantit.
Lars Rasmusson, professor i maxillofacial kirurgi vid Sahlgrenska akademin i Göteborg, leder ett projekt som heter ”Three dimensional prediction planning in orthognatic surgery”.
Tolv projekt, varav tre inom tandvården, har fått sammanlagt en halv miljon kronor.

Upptäck mer