Annons

Annons

Tandläkare i heta stolen

Varför sökte du till postkodmiljonären? – I februari såg jag en annons om tävlingen i lokaltidningen. Det lät som en kul grej så jag åkte till uppsamlingsplatsen och fick svara på en massa frågor på tid. De sa att de skulle höra av sig, men eftersom jag inte hörde något på hela sommaren trodde jag...

Varför sökte du till postkodmiljonären?

– I februari såg jag en annons om tävlingen i lokaltidningen. Det lät som en kul grej så jag åkte till uppsamlingsplatsen och fick svara på en massa frågor på tid. De sa att de skulle höra av sig, men eftersom jag inte hörde något på hela sommaren trodde jag inte att jag kommit med. I augusti ringde de och sa att jag var välkommen till Göteborg, där programmet spelas in.

Hur förberedde du dig?

– Jag förberedde mig inte alls. Det är omöjligt att läsa in så många kunskapsområden så jag fick förlita mig på att min allmänbildning och mina intressen skulle ta mig långt.
 

Hur kändes det att sitta i heta stolen?

– Innan jag skulle gå in var jag supernervös men det släppte så fort jag satte mig i stolen, mycket på grund av att Rickard Sjöberg var så avslappnad och skapade en god stämning.
Det jag blev mest förvånad över var att alla ljud spelades live. Jag trodde att de var pålagda i efterhand. Så här efter tävlingen känns det som att jag varit med om ett positivt äventyr. Nu blir det mest nervöst att se sig själv på tv.

Upptäck mer