Annons

Annons

Äntligen kickoff för tandläkarstudenterna

Efter två år med restriktioner på grund av pandemin är landets blivande tandläkare sugna på att träffas. Äntligen fick Tandläkarförbundets studerandeförening göra det på en extra kickoff i Stockholm i mitten av mars. Studerandeföreningen brukar starta året med en kickoff och föreningsmöte i början av året. I år blev det ett digitalt möte med studenter...

Efter två år med restriktioner på grund av pandemin är landets blivande tandläkare sugna på att träffas. Äntligen fick Tandläkarförbundets studerandeförening göra det på en extra kickoff i Stockholm i mitten av mars.
Studerandeföreningen brukar starta året med en kickoff och föreningsmöte i början av året. I år blev det ett digitalt möte med studenter från de fyra lokala föreningarna i februari. Då började de planera inriktningen på årets verksamhet. Möjligheter, samhörighet och innovation är de tre fokusfrågor som studenterna satsar extra på 2022.
Vid extra kickoffen i mitten av mars sammanstrålade förtroendevalda från studerandeföreningarna i Stockholm. Bland annat träffade de representanter för Tandläkarförbundet, Tjänstetandläkarna (TT) och Tandläkare – Egen Verksamhet (TEV).
De diskuterade även hur arbetet ser ut hos lokalföreningarna med fokus på gemenskap. Hur kan de hjälpas åt? De arbetade också vidare med fokusfrågorna.

Upptäck mer