”Samarbete har ersatt turbulensen”
Hans Göransson i talarstolen vid förbundsmötet. Foto: Lena K Johansson

”Samarbete har ersatt turbulensen”

Förbundsmöte 2014 8 dec 2014
Dela artikeln
Ett gott samarbete i förbundsstyrelsen och ett förbund i ekonomisk balans. Så förklarade förbundsordförande Hans Göransson läget i sitt välkomsttal vid förbundsmötet i Stockholm den 5 december.

Årets förbundsmöte blev en stillsam historia, fjärran från förra årets hätska personangrepp i samband med ordförandevalet.

– I dag har vi en styrelse som fungerar väl. Atmosfären är vänlig och beslut fattas i enighet. Det är mycket bättre än för ett år sedan, förklarade förbundsordförande Hans Göransson.

Men det finns orosmoln: Förbundets ekonomi är beroende av externa faktorer som försäljningen av annonser i Tandläkartidningen och inkomster från marknadsföringsavtalen med olika företag.

– Vi måste därför fortsätta att arbeta med att hålla balans i ekonomin samt att utveckla och skapa ett starkt förbund, sade Hans Göransson.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch