Annons

Annons

Riksstämman åter i Stockholm 2025

Efter flera år på annan ort anordnas Odontologisk Riksstämma nästa år i Stockholm.

Foto: Karl Gabor/STockholmsmässan

Senaste gången Odontologisk Riksstämma och Swedental anordnades i Stockholm var år 2021. Därefter har arrangemanget hållits i Göteborg och i Umeå, och även i höst blir det Göteborg.

Den 12–14 november 2025 återvänder dock riksstämman till Stockholm och Stockholmsmässan .

Maria von Beetzen

– Odontologisk Riksstämmas vetenskapliga program tillsammans med forskningen som presenteras är viktig för att driva frågor inom tandvården framåt. Den kunskapsspridning som detta medför är extremt viktigt för att säkerställa att tandvården ligger i framkant. Även debatter och diskussioner med såväl branschen som politiker har en viktig plats i detta forum, säger Maria von Beetzen, ordförande i Riksstämmenämnden, i ett pressmeddelande.

–  Efter årets gemensamma arrangemang och 60-årsjubileum i Göteborg styr vi kosan mot Stockholm och det kommer att bli väldigt bra.

Temat för riksstämman 2025 blir ”odontologi i framkant”.

Både i år och nästa år anordnas Swedental i samarbete med Föreningen svensk dentalhandel.

– Från våra medlemmar har det varit ett tydligt önskemål att man vill ställa ut på Swedental samtidigt med Odontologisk riksstämma i Göteborg och Stockholm. Vi är glada att samarbetet med Svenska Tandläkare-sällskapet fortsätter på ett fint sätt med en gemensam och tydlig agenda också i Stockholm 2025. Årets gemensamma arrangemang i Göteborg är redan i gång och intresset från dentalbranschen är mycket stor, säger Thomas Andersson från Föreningen Svensk Dentalhandel.

Upptäck mer